Konu: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 11:14 am
yine yeni yeniden bir yarışmayla karşınızdayız...bizler karikatür diyalog balonlarini temizleyip sizlere sunacagiz ve sizler de karikaturlerdeki yuz ifadesine ve baloncuk siralamasina gore yeni diyaloglar yazacaksiniz.
bir kisi birden cok diyalog ile katilim saglayabilir. konular surekli acik olacaklardir, akliniza gelen diyaloglari her zaman ekleyebilirsiniz. diyalog yazarken yuz ifadelerine ve siralamaya dikkat ediniz. balonlarin konusma balonu mu yoksa dusunme balonu mu oldugunu goz onunde bulundurunuz paylaşımlarını beğendiğiniz arkadaşlara rep yoluyle teşekkür edebilirsiniz..
İŞte İlk Karikatürümüz..Kafanıza göre uydurun ...Hadi bakalım..
Gölge
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 11:59 am
süper bir yarışma tebrikler
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 12:18 pm
-Dur yapma Balkondan atla daha garanti -dünyada ne melekler var, bir debize düşene bak
^^PoLeN^^
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 3:15 pm
bencede süper bi yarışma ya
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 4:13 pm
yarışma süper ama katılım sıfır
*-*PeRi*-*
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 6:39 pm
daha yeni olduğu için bekle biraz bak ne kadar ilgi çekicek
_________________ "Mezarlıklar Kendini Vazgeçilmez Sanan İnsanlarla doludur"
@l@r@
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 7:48 pm
melek ilk kutucuk:eminmisin
adam ikinci kutucuk:sana bizi ölüm bile ayıramaz demiştim eminim yanına geliyorum
melek üçüncü kutucuk:canım aşkım ne kadar sadık oldunu biliyodum
Konu: Geri: Bizim Forum 1. Geleneksel Karikatür Yarışması Perş. Eyl. 04, 2008 8:01 pm
melek1:hani beni görmeye geliceğini söylemiştin.
melek2:sen gelmeyince ben geldim.
adam:keşke gelmeseydin bende tam sana geliyordum hatta sana mektup bile
yazmıştım ama kendi ellerimle vermek istedim nasıl iyi düşünmüşmüyüm.?!
çok uzun oldu umarım güzel olmuştur...